S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

Tel.: +421 951 020 051   Otváracia doba: 8:00 - 16:00


Ochrana údajov
INFORMÁCIE O PRÁVE ODSTÚPIŤ OD KÚPNEJ ZMLUVY

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Spoločnosť FKSK Slovakia,s.r.o uchováva a spracováva osobné údaje v súlade s nariadením EÚ 2016/679 o ochrane dát (GDPR) a so zákonom o ochrane osobných údajov č. 18/2018 Z.z.

 

 

AKÉ OSOBNÉ ÚDAJE OD VÁS ZHROMAŽĎUJEME?

Aby sme vedeli správne určiť Vaše priania a potreby a následne ich aj korektne plniť, potrebujeme od Vás v niektorých prípadoch Vaše osobné údaje. Zozbierané údaje sú následne použité na podporu zákazníckeho vzťahu medzi Vami a spoločnosťou FKSK Slovakia,s.r.o. 

Základným predpokladom na získanie akýchkoľvek informácií je Vaše vyjadrenie súhlasu so spracovaním osobných údajov. v zmysle:

- plnenie zmluvy článku 6 odst.1 písm. b) GDPR a plnenie práv a povinností správcu podľa článku 6 odst. 1 písm. c) GDPR,

- článku 6 odst. 1 písm. a) Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovávaním

   osobných údajov a voľnom pohybu týchto údajov ( ďalej "GDPR" ) pre účely priameho  markeingu, pokiaľ nedošlo k objednávke tovaru,

- oprávnený záujem správcu na vykonanie priameho marketingu podľa čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR

 

 

Údaje zbierame od svojich klientov viacerými spôsobmi - pri registrácii alebo pri objednávke. Ide hlavne o meno a priezvisko zákazníka, fakturačnú a dodaciu adresa, telefónny a e-mailový kontakt, ID adresa zákazníka. Pri každom kroku sa spoločnosť FKSK Slovakia,s.r.o. riadi platnou legislatívou a všeobecnými obchodnými podmienkami.

 

 

 

PREČO TIETO ÚDAJE POTREBUJEME?

Osobné údaje sú v prvom rade využívané na elektronické vybavenie objednávky, realizáciu dodávky, zúčtovanie platieb a s tým súvisiacu komunikáciu s Vami. Ďalej na marketingové účely FKSK Slovakia,s.r.o a k tvorbe rozličných štatistík, ktoré sú však využívané len na interné účely. Spoločnosť FKSK Slovakia,s.r.o sa zároveň zaväzuje, že Vaše osobné údaje nebudú vydané tretím stranám s výnimkou subdodávateľov a sprostredkovateľov, aj to len tie údaje, ktoré sú nevyhnutné pre úspešné zrealizovanie objednávky a jej dodávky.

 

 

Zo strany FKSK Slovakia,s.r.o nedochádza k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle čl.22 GDPR.

DOBA ULOŽENIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Osobné údaje sú spracúvané na dobu nevyhnutnú k výkonu práv a povinností vyplývajúcich zo vzťahu ( najviac po dobu 3 rokov od ukončenia zmluvného vzťahu) alebo do doby odvolania súhlasu so spracovaním osobných údajov.

PRÍJEMCOVIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Príjemcami osobných údajov sú nasledovné osoby:

- kuriérska alebo prepravná spoločnosť, ktorá zabezpečuje dodávku tovaru zákazníkovi,ako ďalší sprostredkovateľ

- spoločnosť SDS sro ,P.O.BOX 55, 908 01 Kúty 1 , IČO: 48948781, IČ DPH: SK4020392717,preposielanie tovaru,ako ďaľší sprostredkovaťeľá ,

- Janka Jantošovičová, Jesenského 54, 911 01 Trenčín, IČO : 41130839, IČ DPH : SK 1042475313,ako sprostredkovateľ pre vedenie účtovníctva

 

 

PRÁVA SUBJEKTU ÚDAJOV

Za podmienok stanovených v GDPR máte právo:

- na prístup k osobným údajom

- na opravu osobných údajov

- na obmedzenie spracovania osobných údajov

- na výmaz osobných údajov

- na prenositeľnosť osobných údajov

- vzniesť námietku voči spracovaniu osobných údajov

Ak sa domnievate, že bolo porušené Vaše právo na ochranu osobných údajov,máte právo podať sťažnosť na dozorný úrad.

ZABEZPEČENIE OSOBNÝCH ÚDAJOV

Spoločnosť FKSK Slovakia,s.r.o sa zaväzuje prijať vhodné technické a organizačné opatrenia k zabezpečeniu osobných údajov, aby nedošlo k neoprávnenému prístupu k týmto údajom alebo k ich strate. Spoločnosť FKSK Slovakia,s.r.o prehlasuje, že k osobným údajom budú mať prístup len oprávnené osoby povinné zachovávať mlčanlivosť o osobných údajoch. Spoločnosť FKSK Slovakia,s.r.o prijala technické opatrenia k zabezpečeniu dátových úložísk a osobným údajom evidovaným v listinnej podobe.

AKO MÔŽEM ZMENIŤ, AKTUALIZOVAŤ ALEBO ODSTRÁNIŤ SVOJE OSOBNÉ ÚDAJE?

Zákazníci môžu svoje osobné údaje kedykoľvek zmeniť alebo aktualizovať po prihlásení sa do svojho účtu alebo na základe písomnej žiadosti na e-mail info@fkskshop.sk. Zároveň, na písomnú žiadosť zákazníka budú osobné údaje z databázy vymazané a spoločnosť FKSK Slovakia,s.r.o ich nebude ďalej spracovávať.

 

 

Ak si neželáte naďalej dostávať newsletter od FKSK Slovakia,s.r.o, odber noviniek môžete zrušiť kliknutím na „odhlásenie” v dolnej časti newslettra. Spoločnosť FKSK Slovakia,s.r.o si za prevedenú akciu neúčtuje žiadny poplatok.

ČO SÚ COOKIES A AKO ICH VYUŽÍVAME?

Cookie je malý textový súbor, ktorý sa prenáša z webovej stránky a uloží sa vo Vašom počítači alebo vo Vašom mobilnom zariadení. Spoločnosť FKSK Slovakia,s.r.o používa cookie súbory (tzv. cookies) s cieľom zlepšiť a zjednodušiť Vašu návštevu na stránke www.fkskshop.sk. Nepoužívame ich na uloženie Vašich osobných informácií a ani ich neposkytujeme tretím stranám.

Na základe cookies získavame údaje ako je celkový počet zákazníkov a taktiež sa informujeme, či ste už našu stránku navštívili. Takto vieme, aký tovar na internete nakupujete a môžeme Vám ponúknuť produkt, ktorý hľadáte s akciovou cenou napr. prostredníctvom newsletteru.

Súbory cookies môžete odmietnuť alebo v prípade potreby vymazať. Pokyny, ako to urobiť nájdete v sekcii „Pomocník“ Vášho webového prehliadača

 

 

 

ZÁVEREČNÉ USTANOVENIA

Odoslaním objednávky z internetového obchodu potvrdzujete, že ste sa s podmienkami ochrany osobný údajov oboznámili a bezvýhradne s nimi súhlasíte. Spoločnosť FKSK Slovakia,s.r.o si vyhradzuje právo meniť tieto podmienky.

.

 

 

 

 

 

 

FKSK Slovakia,s.r.o
Miesto podnikania: Bavlnárska 313/4 911 05 Trenčín
IČO: 47 459 913
DIČ: 2024010197

Vytvorené systémom www.webareal.sk

YjJiYjMzNm